Soveværelse i lyse farver

3 boligtrends du ikke vil gå glip af

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Går du op i indretning? Har du brug for tips til dit eget hjem? Eller er du bare nysgerrig på, hvilke tre boligtrends du ikke vil misse? Så læs med her.

Tapet gør comeback

Tapet har over de seneste år for alvor fået fodfæste igen. At tapetsere en eller flere vægge i et rum kan fuldstændigt ændre dets karakter. Skab for eksempel illusionen af at træde ud på en travl gade i New York, eller giv rummet dybde med en endevæg i en kraftfuld farve. Begge dele vil skabe blikfang, og dine gæster vil med garanti bemærke forandringen. Det er nemt at sætte tapet op, også selvom man ikke har prøvet det før, og du kan derfor med en simpel handling ændre dit hjems karakter væsentligt. Hvis du ikke er til fototapet eller tapet i stærke farver, er der rig mulighed for at vælge et mere neutralt et af slagsen – udvalget af tapet er nemlig meget bredt.

Et farverigt hjem

I lang tid har en minimalistisk skandinavisk indretning i neutrale toner været dominerende i de danske hjem. I løbet af de seneste par år er der dog sket et skift, og nu inviterer vi med glæde farverne tilbage i hjemmet. I 2017 var det terrakotta, karry og flaskegrøn, som hittede, og i 2018 er lilla og millenial pink blandt de mest populære farver. Hvilke farver, der er in, skifter selvfølgelig med sæsonerne, men det er tydeligt at se, at danskerne igen ønsker at sætte lidt farve på tilværelsen.

Hjem med personlighed

En tredje boligtrend, der ikke er til at komme uden om, er ønsket om at indrette hjemmet i en personlig stil. Man blander i højere grad forskellige farver, stilarter og materialer. Mange vælger at mikse helt nye og ældre møbler med hinanden for at skabe kontraster og give rummene kant. Der er også flere og flere hjemmelavede elementer at finde rundt om i de danske boliger.

spacer