3 gode råd: Sådan arrangerer du sommerfesten

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vinteren er over os, men det betyder ikke, at det ikke er på tide at begynde at arrangere sommerfesten — i hvert fald ikke hvis du vil gøre dig forhåbninger om, at der kommer så mange som muligt. Det er nemlig ikke altid, at folk har tid til sådan noget i sommeren. Som bekendt er der mange der trækker sig tilbage og nyder deres otium i sommerferien… i de tre uger det nu engang varer. Ikke desto mindre er der mange der planlægger at tage på ferie, og derfor er det ikke så god en idé, hvis invitationen kommer en uge før. Gå i gang med planlægningen nu, og så vil du opleve, at der er mange, der kommer. Forhåbentlig.

3 gode råd til din sommerfest

Herunder kommer der et par gode råd, som du med fordel kan rette dig efter, hvis du står for at skulle arrangere en fantastisk sommerfest for vennerne, firmaet eller familien.

1. Vær i god tid med dine invitationer — send dem ud umiddelbart efter nytår. Selvom det virker som fjern fremtid, så er der som sagt mange, der enten allerede har lagt planer til sommer eller er i gang med det. Hvis du vil være sikker på, at folk kan komme, så send invitationerne ud nu.

2. Vælg et tema. Det gør festen lidt sjovere, hvis der er et tema. Det behøver ikke at være helt skørt og avant garde. Det behøver heller ikke at være en klæd ud-fest. Hvis du serverer mojitos, så kan dét være temaet. Samtidig lægger en temafest også op til, at det er noget, der bliver gentaget næste år. Noget, de fleste vil se frem til.

3. Find en fed lokation. Det kan være i din have — men hvis du bor i en lejlighed, så kunne det måske være en idé at finde et flot naturområde, hvor I kan afholde jeres arrangement. Husk at ryd op efter jer! Og husk god musik. Men vær opmærksom på, at I det ikke er alle offentlige steder, hvor det er tilladt at larme.

spacer