5 hurtige indretningstips

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der kan skrives 100.000 ord om tips til din indretning, men faktum er at alle hjem er forskellige, og derfor er der heller ikke nogen tips, der passer til alle hjem. Vi har her samlet lidt forskellige tips, som du måske kan bruge i dit hjem, eller finde inspiration til at gøre noget helt andet. Der er ikke mange tips der passer til alle hjem, men de er lavet så der både er noget til de mindre hjem med få kvadratmeter og til større hjem, hvor der er lidt mere plads til udfoldelse.

Lyse farver giver lys og større rum

At vælge lyse farver på vægge og møbler giver en fornemmelse af et større rum, hvilket især er godt til mindre huse og lejligheder, der gerne må syne større end de her. Samtidig er det også med til at give mere lys

Match gardiner og puder

Der er mange, der vælger farven på deres gardiner ud fra farven på deres væg, så gardinerne ikke skiller sig for meget ud. Dette er naturligvis heller ikke en indretningsfejl, men det giver en god dynamisk effekt at matche gardiner med eksempelvis puder eller møbler. Hos Uniggardin kan du finde de fleste farver af rullegardiner. Butikker som IKEA og Jysk har typisk ikke det samme farveudvalg, og det kan være svært at matche.

Skjul rodet – eller ryd op

De fleste af os roder, det kommer vi nok ikke uden om. Forskellen på os er mere, hvor gode vi er til at rydde op. Hvis du er rigtig god, er der ingen problemer, men hvis det kniber lidt, bør du investere i et møbel, hvor du kan gemme ting af vejen, eksempelvis en skænk eller lignende. Hvis du er til en mellemting, kan du vælge et vitrineskab, hvor der typisk både er skuffer med også glaslåser, hvilket både giver plads til orden og rod.

Herunder ses et eksempelvis et hvidt vitrineskab fra Livinggoodies, hvor der både er plads til at vise tingene frem, og til at gemme ting af vejen.

St Malo vitrine hvid

 Gulvplads giver større rumfornemmelse

De fleste af os kender nok nogen, eller måske er det dig selv, der bor i en lille lejlighed og derfor har mange møbler samlet på få kvadratmeter. Noget der virkelig kan være med til at give en større rumfornemmelse er gulvplads, og derfor skal du også gå imod indretningstips som “træk sofaen ud fra væggen” og lignende, hvis du ikke har så mange kvadratmeter at gøre med i dit hjem.

Flyt urtehaven indenfor

Hvis du ikke har en have, eller du ikke har krydderurter i din have, men har en væg ledig i dit køkken, så kan du flytte urtehaven indenfor og altid have friske krydderurter som basilikum, timian og lignende lige ved hånden. De er lette at få til at vokse, og du kan have dem i alt fra krukken eller beholder du hænger op på væggen, som i dette tip fra Bobedre – hvor billedet også er fra.

Skærmbillede 2016-03-16 kl. 10.27.00

Vi ved godt at du ikke kan bruge alle fem råd, men det kan være at du kan bruge et eller to, eller måske bare har fået blod på tanden til at prøve lidt nyt.

 

spacer

Leave a reply