stofledning

De nyeste tendenser inden for lamper

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du også ved at være træt af de gamle lamper som hænger rundt omkring i din husstand? Læs videre, og få dig et helt nyt hjem, bare ved at udskifte dine lamper, nemt og simpelt.

Drop lampeskærmen

Der er en tendens til at droppe lampeskærmen. Dette skyldes at de fleste pære, i dag har et nedtonet lys. Du kan dermed få det helt rigtige lys fra din pære alene, og helt uden en kikset og umoderne lampeskærm.

I stedet for lampeskærm kan du vælge at anskaffe dig en pære med en speciel form, nogle vælger fx en diamantformet pære, som i sig selv er rigtig flot at se på, og en lampeskærm vil selvfølgelig ødelægge det udtryk som sådan en pære har, og det ville uden tvivl være synd.

Lampeskærmens overtager

Stofledning har for alvor fået sit comeback i husstandene. Det er især efter at globepæren kom på markedet, at stofledningen tog fart. En ny tendens som har spredt sig er at købe stofledninger i et meget æstetisk look. Det er nemlig blevet muligt at få en stofledning i farver som Lime, Aurora Red. Disse stofledninger giver noget modspil til den ellers klassiske sorte ledning, og frisker enten dit soveværelse eller stue op.

For at komplimentere med den manglende lampeskærm, er det også passende at vælge en metal fatning til sin lampe. Disse fatninger giver en rigtig god kontrast til din pære. Du kan købe dine metal fatninger i nuancerne gul, sølv, kobber, og sort.

Din pære

Når du skal vælge pære er det et helt kapitel for sig selv. Der findes utallige former og størrelser. Du kan så men også designe dine egne pære, hos nogle få producenter. Det er derfor kun fantasien som sætter grænser for dig når du skal ud og vælge dig en pære, til din lampe.

spacer