Der findes andet end LEGO opbevaringskasser

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dette indlæg er til dig der har børn, og er træt af at legetøjet ligger og flyder overalt, og lad os bare være ærlige – det gør det jo. Den mest populære form for opbevaring af småting som legetøj, bamser og hvad de små poder nu ellers leger med, er det store LEGO kasser, der findes i forskellige størrelser og former. Ja, du kender dem godt, hvis I ikke allerede har dem, så kender du nogen der har.

Dette indlæg er heller ikke en kamp mod disse kasser, blot en enkel iagttagelse af, at der altså findes andre muligheder end store firkantede klodser i mange farver. De er gode til børneværelse, hvor du ikke nødvendigvis skal kigge på dem hele tiden, men det er ikke i mange stuer, hvor de gør noget godt for helhedsindtrykket.

I stuen, hvor børnene spreder sig til, hører LEGO klodser ikke hjemme, men du vil sandsynligvis stadig gerne gemme legetøjet lidt af vejen, så det ikke flyder overalt om aftenen, når de små er lagt til ro. Det danske firma roommate har lavet nogle fantastisk lækre opbevaringskurve, som kan bruges til alle småtingene. De er lækre, de er stilrene men samtidig hyggelig, og så er den endda økologisk. Den kan blandt andet købes hos naturebaby.

Skærmbillede 2016-03-16 kl. 13.39.20

spacer

Leave a reply