Derfor skal din virksomhed bruge Dynamics 365

Derfor skal din virksomhed bruge Dynamics 365

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dag løfter vi niveauet en smule her på siden og henvender os til jer, der har egen virksomhed. Hvis du har en virksomhed, er det nemlig en rigtig god idé at investere i et ERP-system. Det kunne for eksempel være Microsofts Dynamics 365, som er en stærk spiller på markedet.

Hvor skal du bruge Dynamics 365?

Den helt store fordel ved Dynamics 365 er, at det kan fås i både en standard-version og en version, der er særligt tilpasset din virksomheds behov. Hvis du har en lille virksomhed, vil standardversionen være nok, og den kan fås billigt. Med den ligger selve systemet i skyen, og I kan løbende tilpasse den med ekstra apps. På den måde kan systemet også følge med, når virksomheden vokser.

Hvad kan systemet egentlig?

Den helt basale grund til, at du skal have et ERP-system som Microsoft Dynamics er, at det forbedrer din virksomheds processer. Det lyder meget luftigt, men det betyder, at alle de mere eller mindre skjulte processer i din virksomhed kommer til at køre bedre. Du kan hente alle data om produktion, lager, økonomi og andet i realtid og i samme database. Det betyder også, at eventuelle håndværkere eller kørende sælgere hele tiden kan opdatere systemet med, hvad de laver og hvilke ressourcer de bruger, når de er ude. På den måde har du altid 100 % styr på din lagerstatus, og alle i virksomheden kan på et øjeblik tjekke status. Så kommer de aldrig til at love kunderne hverken for meget eller for lidt.

Når du har alle den slags ”småting” samlet ét sted, kan du bedre koncentrere dig om at køre virksomheden. Du kan også tidligere spotte problemer og forudsige flaskehalse, så du altid er et skridt foran virkeligheden. Det giver en bedre rytme i virksomheden og mere ro i maven i hverdagen.

spacer