Din telefon afslører, hvilken type du er

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du kan sige meget om et menneske, ved at kigge på den telefon, vedkommende render rundt med. Det viser nemlig meget om, hvem du er, og hvis du gerne vil vide, hvilken type, du selv er, så læs med herunder. Her får du et par eksempler på, hvilken type du muligvis er, defineret ud fra den mobil du render rundt med.

IPhone 7

Hvis du har en iPhone er der stor sandsynlighed for, at du er modebevidst og går op i, hvad folk tænker om dig. Andres mening betyder meget, og du vil gerne vise, at du er en person, der har styr på tingene. Samtidig vil du gerne bare have at tingene fungerer, og derfor holder du dig til dine faste rutiner. Vil du gerne have en ny telefon, så kan du sammenligne aktuelle mobilpriser og tilbud på telefoner. Du sætter pris på kvalitet, og du gider ikke finde dig i hvad som helst.

Samsung Galaxy S7

Du er en firstmover. Du er bestemt ikke bange for at tage en chance, og du sætter pris på, når tingene forandrer sig — for forandring skader ingen. Det er for kedeligt, hvis det hele er det samme altid, og du værdsætter de små ting her i livet. Du er et impulsivt menneske, men du træder ofte forkert, fordi du springer hovedkulds ud i nye projekter, som du ikke har undersøgt til bunds.

Jeg har ikke en smartphone?

Er du en af dem, der render rundt med en gammel Nokia 3310 eller lignende modeller, så er du med garanti også vild med økologi, og du går op i, hvordan vores klode har det. Du er miljøbevidst, og du kunne aldrig drømme om at købe en telefon, fordi den skulle have en signalværdi. Du nægter at støtte det masseproducerende samfund, og hvis ikke det var fordi, din gamle veninde stadig sms’ede til dig, ville du garanteret stadig have en fastnettelefon.

spacer