DIY Jeans

DIY sommertøj

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommerferien kan være lang og derfor er det vigtigt at du har nogle små projekter hen over sommeren, som du kan fordybe dig i. Nogle vælger at læse en masse bøger, andre vil heller dyrke en masse motion. Hvis du ikke er typen som lige passer ind i en af disse projekter, har vi det rette projekt, som du kan fordybe dig i sommeren over – DIY sommetøj. Læs med her

Begrebet DIY kom for alvor til danmark i 2015, hvor mange begyndte at vise deres gør-det-selv projekter frem på nettet og især Youtube. DIY er for nogle mennesker en levemåde, og en måde at fremvise et alternativ til det forbrugersamfund vi lever i i dag. Fænomenet er virkelig blevet populært og for nybegyndere findes der sågar DIY-guides, der kan hjælpe folk med at gøre det selv. I dette indlæg finder du en guide og video, om at lave sommertøjet selv.

3 tips til DIY

#1 Bælte ud af snor

Hvis du har noget overskydende snor, enten sejlgarn eller et mere råt reb, kan du sagtens benytte det som bælte i bukserne. Et par slidte jeans, en stribede t-shirt og et råt reb, som bælte, så du godt kørende.

#2 Lav dine gamle jeans om til shorts

Dine gamle denim jeans kan let og enkelt laves om til moderne denim shorts. Tilbage i 90’erne hvor Baywatch hittede, var det meget populært at går med flossede cowboyshort, hvilket er kommet meget på mode igen. Du kan også pynte shortsene med små nitter, og på den måde skille dig ud fra mængden.

#3 Lav din gamle t-shirt om til en moderne sommer top

Du kan let og enkelt lave din gamle slidte t-shirt om til sommer toppe. Det eneste det kræver her, er en saks og en tusch. Med tuschen tegner du omridset af hvad hvad der skal klippes. Ligeledes kan du også tage din gamle blondekjole, og klippe den kort, så den bliver mere sommeragtig.  Se f.eks. denne video herunder om at lave en gammel t-shirts om til en moderne sommertop!

 

spacer