Dubai på budget

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er to ting der egentlig ikke hører hjemme i samme sætning, og det er Dubai og budget, for typisk er den lille stat forbundet med uhyre summer, store biler og en masse bling bling, men for os helt almindelige danskere, er der faktisk rigtig meget at kommer efter i Dubai, også selvom der ikke står en million på feriekontoen.

Flybilletter såvel som pakkerejser er i et niveau hvor alle efterhånden kan være med, og det der engang var forbeholdt eliten er det ikke længere. Der er naturligvis mange ekstravagante ting i Dubai, hvor kun de mest velhavende kan være med, og middage der koster det samme som en månedslån for almindelige lønmodtagere.

Der er gør at Dubai ikke nødvendigvis behøver at koste en formue at være i, er at byen byder på så uendelig meget gratis underholdning ved simpelthen bare at gå eller køre rundt og suge indtryk til sig. Få steder i verden vil man opleve så spektakulære bygninger og områder. Tag bare “palmen” som eksempel en ø-gruppe bygget til rigmænd og kendisser med gode dollars på lommen.

Billedet er fundet på Bravotours hjemmeside

Billedet er fundet på Bravotours hjemmeside

Eller hvad med Burj Al Arab – også kaldet “sejlet”, den nok mest ikoniske bygning i hele Dubai og verdens eneste 7-stjernede hotel. Det er meget muligt at du ikke har råd til at overnatte på hotellet, men da det er så ikonisk som det er tilfældet, er det også muligt at få en rundvisning i det imponerende bygningsværk.

Dubai-4_862x276

Billedet er fundet på Bravotours hjemmeside

Lad det dog være sagt med det samme, at hvis du har planer om at skulle besøge Dubai, så bør du spare sammen i et rum tid inden, og gå ombord i deres eldorado af shoppingmuligheder, som man ikke finder lige så imponerende mange andre steder i verden.

Og afsluttende skal det siges, at Dubai om sommeren er et meget dårlig ide, og også mere eller mindre umulig at booke gennem rejseselskaberne, da temperaturen snildt nærmer sig 50 grader.

spacer

Leave a reply