Få smukke sommerfødder

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren byder på lune temperaturer, og det er tid til at trække i badetøjet og tage en tur på stranden. Desværre oplever mange af os, at den hårde vinter har sat sine spor på vores hud, særligt på fødderne. Oplever du også at have tør og hård hud under fødderne? Læs her hvordan du kan slippe af med det ved at bruge produkter fra Scholl.

Intensiv fodpleje

Scholl har mere end 100 års erfaring med fodpleje og er blandt de førende på området, hvad enten det gælder fjernelse af hård hud og svamp eller at tilbyde innovative produkter, der sikrer maksimal komfort og støtte selv på de lange dage.

På mecindo.dk er der et bredt udvalg af fodplejeprodukter, der kan hjælpe dig af med dine fodproblemer. Du finder for eksempel både elektriske og almindelige fodfiler, der kan bekæmpe hård hud, og en serum, der er specielt designet til at holde dine fødder hydreret hele dagen.

Forebyg fodproblemer

Når du er kommet dine fodproblemer til livs, anbefales det at fastholde en god fodplejerutine for at vedligeholde dine smukke, bløde fødder. Her er 3 nemme trin, der holder dine fødder sunde og friske:

#1 – Vask fødderne dagligt
Vores fødder bliver ofte mere beskidte og svedige end resten af vores krop. De er mest beskidte om aftenen, og derfor anbefales det at rense dem inden sengetid.

#2 – Brug fodcreme 
Fødderne har også brug for fugt, og en god fodcreme kan holde dine fødder bløde. Brug eventuelt en fodmaske en gang i ugen, hvis du har brug for ekstra fugt.

#3 – Vælg det korrekte fodtøj
Sørg for at vælge behagelige sko, der tillader dine fødder at ånde. Særligt om sommeren er det vigtigt, da der ellers kan opbygges fugt i skoene, der kan lede til fugtige og ildelugtende fødder. Ved at holde fødderne tørre, giver du dine fødder de bedste vilkår.

spacer