Forårets musthave i garderoben

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der kan skrives det ene indlæg efter det andet, om hvad der skal være i garderoben lige nu, og hvad det er forårets helt store tendenser inden for mode. I stedet for at fokusere på, hvad det er in lige nu, har vi valgt at kaste os over en enkelt ting, som bare skal være i din garderobe, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter – den ting vi her har valgt vores kærlighed på her er den klassiske hvide skjorte.

En hvid skjorte er et sikkert hit, og kan kombineres sammen med mange andre ting, og derfor også essentiel at have i sin garderobe. Det er den, du kan ty til, hvis du går i panik, og ikke ved hvad du skal tage på. Der er her, at en hvid skjorte kommer til sin ret og kan redde din tøjkrise. Det eneste rigtige krav der er til en hvid skjorte er, at den står helt skarpt og er nystrøget – hvilket både gælder for mænd såvel som kvinder.

Hvis det er lunt smøger du ærmerne op, og straks er du tip top sommerklar. Hvide skjorter kommer er et must, og har været det i mange år, derfor findes der stort set heller ikke den designer, der ikke har lavet et bud på hvordan den skal se ud. Du kan finde en lækker i H&M eller Zara til mellem 80 og 200 kroner, men en hver kvinde bør også have minimum en lidt mere luksuriøs skjorte i skabet. Tjek eksempelvis den her super lækre Hugo Boss skjorte. Denkoster lidt mere, men det er til gengæld også en du vil være glad for i mange år. For selvom Zara, H&M, Ellos og lignende er fin kvalitet, så holder de sjældent formen så længe som de lidt dyrere mærker.

 

spacer