kvinde får massage

Forkæl dig selv i 2019

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det nye år er lige om hjørnet, og det er snart tid til at starte på en frisk. De fleste har derfor allerede en liste af ting, der skal gøres bedre i 2019. Her vil vi slå et slag for, at du skal elske dig selv i 2019. Du må selvfølgelig gerne sætte mål, men lad et af dem være at forkæle dig selv noget mere i 2019. Her får du tre forslag til, hvordan du kan gøre det.

Lad andre om rengøringen

Det er de færreste, der synes, det er fedt at bruge tid på at støvsuge og vaske gulv. Mange danskere har allerede droppet det, og overlader i stedet den sure pligt til et professionelt rengøringsfirma – og du kan gøre det samme. Vælger du denne løsning, er du garanteret at komme hjem til en dejligt rent hjem uden at du selv har været i gang i flere timer. De fleste rengøringsfirmaer er meget fleksible, og kan indgå en aftale, der passer til netop dine behov. Læs mere om dine muligheder her.

En weekend i afslapningens tegn

En anden form for selvforkælelse er et par dage i afslapningens tegn. Tag en weekend ud af kalenderen og brug den med en du holder af. Spa-weekend, slotsophold eller en tur til København – der er mange muligheder, og pointen er bare, at I skal bruge weekenden på lige det, I har lyst til. I vil med garanti vende friske og veludhvilede tilbage klar til at tage hul på den travle hverdag igen.

Et besøg på en anerkendt restaurant

Sidst men ikke mindst, kan du også forkæle dine smagsløg med et besøg på en anerkendt restaurant. Det er en helt særlig oplevelse, og det er spændende at få en helt anden slags mad, end den man får til hverdag. Hold øje med gode restauranter i dit nærområde og slå til, når du får muligheden.

spacer