Giv dine havemøbler nyt liv

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ved at være tid til at komme ud i haverne igen, selvom vejret lige har taget et voldsomt dyk i temperaturen. Hvis man skal tro DMI og hvad de ellers hedder, så byder den kommende uge ikke på meget andet en gråvejr og noget regn, men mon ikke sommeren kommer tilbage igen, når vi rammer juni.

Den kommende tid kan man så eventuelt bruge på at gøre klar til sommerens komme, hvilket blandt andet kunne være ved at give sine havemøbler lidt nyt liv. De er de færreste der har økonomi til at købe nye havemøbler hver gang en ny sæson nærmer sig, og det er nok også de færreste der har lyst til det. Hvis du har havemøbler af træ, er der dog heller ikke nogen grund til at tage så drastiske metoder i brug, du kan nemlig for ganske få midler får møbler der ser helt nye ud med en klat maling.

Det kan sågår være med til at give din have eller terrasse et helt nyt liv. Maler du dem eksempelvis i en blå farve, kan du nærmest skabe en græsk tavernestemning, der leder tankerne hen mod en lille strand på Kreta. Du kan naturligvis også vælge mere klassiske farver som hvid eller grå. Det vigtigste er ikke hvilken farve du vælger, men at du vælger en ordentlig maling, der dækker, medmindre du har lyst til at male flere gang i løbet af sommeren.

Det norske mærke Jotun laver maling der er fremstillet til at male på paneler og møbler, hvor det skal være ekstra slidstærkt og er klart anbefalelsesværdigt, hvis du skal male stole eller borde, men der findes også en lang række andre mærker af maling der fungerer, men lad være med at gå efter det billigste, da det ikke holder i længden.

spacer

Leave a reply