Kjolemoden dette efterår

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Efteråret nærmer sig med hastige skridt og det betyder, at vi igen skal til at overveje hvilken stil vi vil vælge. Med hver årstid, kommer ny mode og i år er ingen undtagelse og slet ikke når vi kigger på kjolemarkedet.

Der er allerede kommet en lang række spændende nyheder fra blandt andet Karen Millen, Armani og mange flere. Og der er et par kendetegn der går igen, næsten uanset hvilken kjoleproducent du kigger på. Kjolerne skal være kortere end sidste år og så skal du være i mere skrigende farver, ja du læse rigtigt, skrigende farver til efterårsmoden. Der er dog det krav, at du primært udenom din kjole, bærer mere nedtonede farver som eksempelvis de altid moderigtige pastelfarver.

Du kan overveje at tage et kig på de mange modeportaler derude, der har et stort og bredt udvalg af kjoler – her kan du nemt spotte de seneste trends, da de vil gå igen, på langt størstedelen af dem. Når jeg selv kigger på kategorier af tøj, for at vindueskigge bruger jeg portaler som Zalando eller eksempelvis miinto, som har stort set alt inden for kjoler, se selv det enorme udvalg og dan dig overblikket.

Strutskørter og blomster er noget af det vi ser er på vej ud, blomsterkjoler er til forår og sommer ikke efterår. Ønsker du kjoler med mønstre, bør du gå efter blade, som passer til årstiden, dem kan du blandt andet få hos Benetton, der i år har lavet nogle rigtig fine efterårskjoler.

spacer