Nemt indretningstip – dobbelt op på puder

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

En gang imellem skal dit hjem måske have en ordentlig overhaling, og der skal alt fra maling til nye møbler til, men ofte kan lidt mere også gøre det, hvis man gerne vil have lidt nyt liv til stuen. Det kan være noget så enkelt som nye puder til sofaen, der rent faktisk betyder mere end du tror.

Fejlagtigt er der mange, der vælger puder, som mere eller mindre matcher sofaen og derfor falder i et med den, og ikke får lov til at have deres eget liv. Det kan være en rigtig god ide, at lade puderne i sofaen matche noget andet. Det kan være billeder på væggen, gardiner eller noget helt tredje. Dette giver et farvesammenspil, der er langt mere spændende en neutrale farver.

Et andet godt råd er at syg dine puder selv, så får du lige præcis de farver du vil have, eller du kan syg forskelligt betræk på siderne, så du på den måde rent faktisk får to puder i en. Så hvis du er glad for den neutrale farve, kan de være grå på den ene side og en mere livlig på den anden side.

Du kan finde mønstre eller stoffer i stort set alle farver online (prøv bare at kigge på stofgigantens hjemmeside), så du kan helt sikkert også finde noget der passer ind i din stue, eller hvor der nu skal lidt nyt liv til.

Det er naturligvis meget muligt, at du enten ikke kan overskue det, eller simpelthen ikke har muligheden for at sy et betræk selv, men vi kender alle sammen en, der har en symaskine og den smule snilde der skal til, og man kommer langt med en buket blomster eller en god flaske rødvin, og med lidt erfaring, tager det ikke mange minutter at sy et pudebetræk.

 

spacer