Nyd et weekendophold i de forlængede weekender

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Disse måneder er fyldt med helligdage, hvilket betyder, at der er en del forlængede weekender i sigte. Allerede i denne weekend, hvor det er Store Bededag, er der en ekstra fridag. Om ganske få uger melder kristi himmelfart sig så på banen, hvilket for mange betyder en indeklemt fridag fredag, og dermed en miniferie på fire dage.

Der er mange måder at bruge sådan en ekstra fridag på, og en af de sjovere er ved at tage på et weekendophold og nyde forsommeren i Danmark. Vi er generelt vilde med at tage til udlandet på storbyferie, men Danmark byder på rigtig mange lækre steder, som man godt lidt kan glemme. Tjek eventuelt et weekendophold på Hindsgavl Slot og se lidt om hvad den skønne fynske natur kan byde på.

Et rigtigt godt tip kan være, at tage et sted hen hvor du aldrig har været. Har du eksempelvis aldrig været i Næsby omkring Limfjorden, findes der et skønt badehotel i området, på naturskønne Hindsgavl på Fyn kan du som skrevet komme på slotsophold og Lolland byder også på noget af Danmarks smukkeste natur med dejlige grønne skove. Generelt har Danmark nærmest uanede mange steder, som langt de færreste af os nogensinde får besøgt. I stedet for at spare lidt på miljøet og droppe flyturen til London, så nyd det sene danske efterår, med alt hvad det byder på.

Tag af sted i slutningen af maj eller starten af juni, inden sommeren for alvor træder ind, og hotellerne rundt om bliver fyldt af turister. Der er noget fantastisk ved at være på et sted, hvor der virkelig er tid til gæsterne, fordi der ikke er helt fyldt op på værelserne endnu.

Og husk at det er ved at være sidste chance, efter pinsen i starten af juni, er det slut med helligdage indtil julen melder sin ankomst.

 

spacer