Nye rygter om iPhone – Er det nu, du skal slå til?

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har ud gået og vente på, at den kommende iPhone, som formentlig kommer til at bære navnet iPhone 8, skulle levere en ny designrevolution i form af ny skærmtype? Så ser det nu ud til, at du er gået hus forbi.

Rygtemøllerne verden over spinder som altid, når vi nærmer os tiden til en ny udgave af Apples legendariske iPhone. Denne gang er bestemt ikke en undtagelse, og faktisk allerede inden iPhone 7 blev lanceret, gik der vedholdende rygter om, at denne ville komme med en “curved” eller buet skærm, som ville køre fra kant til kant på telefonens skærme. Man ville altså få en smartphone, hvor alt undtaget bunden ville være en interaktiv skærm.

Men nu melder mediet techforce.com, at der grundet problemer i såvel produktion som test er blevet taget en beslutning om, at den kommende iPhone kommer uden den buede skærm og uden kant til kant skærm. Det er, ifølge medier, simpelthen ikke til at lave en produktion, hvor skærmene kan holde til dagligdagsbrug.

Skal du skifte til iPhone 8?

Selvom der også går rygter om, at iPhone 8 kommer med den lækre AMOLED-skærm, så bliver det, hvis man skal tro de professionelle rygtesmede i tech-pressen, ikke de store innovationer, den nye telefon kommer med.

Derfor melder det naturlige spørgsmål sig også? Skal jeg købe en iPhone 7 eller vente til iPhone 8? Og det er svært at sige; Lige nu kan man få gode priser på seneste model: Find bedste pris og tilbud på iPhone 7 her. Den nye iPhone rygtes til at koste minimum 1500 dollars, hvilket betyder en markedspris i nærheden af 8.000 kr i Danmark.

Det er noget af en udskrivning, hvis rygtesmedene taler sandt, og man må sande, at der sjældent så tæt på release rammes forbi af pressens folk. Det er dog først, når Wall Street Journal kommer med rygter, at man for alvor skal høre efter. WSJ har gennem flere år haft en intern kilde hos Apple, som – har det vist sig efterfølgende – har leveret nøjagtige produktbeskrivelser og forudsigelser om salg og pris.

Du kan altid følge med her.

spacer