Sådan indretter du et hyggeligt hjemmekontor

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det kan være svært at finde plads til hjemmekontoret, men faktisk behøver det ikke at kræve ret meget plads, hvis man bare tænker sig en smule om, inden man går i gang. For hvad har man egentlig brug for i et hjemmekontor? Ikke meget mere end en computer, en stol og et bord for de flestes vedkommende. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du kan presse et hjemmekontor ind i selv en etværelses lejlighed.

 

Klem et skrivebord ind bag trappen

Hvis du har en trappe i dit hjem, så kan man med fordel udnytte pladsen bag trappen til at klemme et skrivebord ind, så dit hjemmekontor kan være der. Der er alligevel ikke meget andet, pladsen kan bruges til, hvis der er en trappe. Det kræver dog, at der er plads til skrivebordet. Du kan finde en masse forskellige skriveborde lige her, så du kan få et der passer til din trappe.

 

Hav dit kontor midt i stuen

Bor man i en lille lejlighed, så er det ikke sikkert, at man kan have et kontor på et separat værelse. Derfor kan man med fordel bruge den plads, der er i stuen til at have sit ‘kontor’. Det kræver selvfølgelig, at du ikke har brug for meget mere end din computer og eventuelt et par bøger. Til gengæld vil du ikke kunne isolere dig helt fra dine samlevende – hvilket både kan være en fordel og en ulempe. Det kan være forstyrrende, hvis man skal arbejde koncentreret, men det kan til gengæld også være skønt, at man ikke behøver at gemme sig helt væk fra kæresten eller ungerne.

Et lille tip, hvis du vælger denne løsning: Put filtpuder under bordbenene, så det kan rykkes efter behov. Hav desuden et skab, hvor du kan have printer og forskellige mapper i, så det ikke står og flyder.

 

Kontor i haven

Har man ikke plads til et kontor i huset, så kan det være, at man skal bygge et i haven. Det kan enten være i garagen, den gamle carport eller man kan bygge et fra grunden. Det er selvfølgelig en tidskrævende løsning, men til gengæld får man et sted, hvor man virkelig kan koncentrere sig om sit arbejde. Går man efter denne løsning, vil det være en god idé, hvis man får nogle store gulv til loft-vinduer, som man kan skyde til siden, når foråret og sommeren kommer.

spacer

Leave a reply