sikkerhed i hjemmet

Sikkerhed til hjemmet

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vores hjem er vores base og vores sted hvor vi kan føle os sikker. Der findes mange måder hvorpå man kan sikre hjemmet, og i denne artikel gennemgår vi et par af mulighederne, som du vil kunne finde nyttigt.

Mange sikre huset med en alarm, hvilket er en af de mest brugte værn mod indbrudstyve. Det præventive i at have alarm skilte op rundt i vinduerne, på postkassen og generelt skilte med at huset er overvåget med alarm. Ligeledes hvis man skilter med videoovervågning af huset skræmmer også de fleste indbrudstyve. Der findes mange former for alarmsystem. Der findes de traditionelle fra G4S og verisure. Det er begge systemer hvor der er et vagtværn tilknyttet og de rykker ud hvis alarmen går. Begge løsninger er med månedsbetaling og et opstartsgebyr. Disse løsninger vil typisk løbe op i knap 10.000 kr årligt, så derfor er der mange der ser sig om efter alternativer. Af alternativer uden fast abonnement kan bl.a. nævnes Sikkerthjem og Smart Wifi alarmsystem. Begge systemer er med et taletidskort, som giver direkte besked, hvis alarmen skulle gå. Her kan man indstille systemet til at ringe og sende sms til 5 forudindstillet telefonnumre, som så skal rykke ud, hvis alarmen går. Her er det kun investeringen af systemet der skal betales for. Til disse systemer følger der også skilte med til vinduer og døre, som er en stor hjælp mod tyvene.

Få låsene tjekket

Få en låsesmed til at gennemgå alle dine gamle låse og opnår større sikkerhed. Mange ældre låse er utrolig nemme at bryde op. Du kan hjemme om dine låse lever op til sikkerheden her. En ting som mange ikke ved, er at de traditionelle runde ruko nøgler, som mange huse bruger, ikke lever op til standarden. De fleste låsesmede råder til at med kun benytter disse nøgler til postkassen eller indendørs brug.

spacer