Skønne naturlige plejeprodukter

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Skønhed kommer inde fra, det ordsprog kender vi nok godt alle og vi er nok også alle enige om, at det godt kan være at skønheden kommer inde fra, men det er det ydre vi viser frem. Derfor har det altid været vigtigt for os kvinder, at holde pæne og ungdommelige og se så godt ud, som vi nu kan. Men de mange skønhedsprodukter vi bruger til at pleje os selv, skader i mange tilfælde mere end de gavner. Vi har derfor lavet denne artikel med nogle gode alternativer, til almindelige kosmetik.

Shea butter
Shea Butter er en hvid substans, som udtrækkes fra sheanødden og er meget brugt inden for kosmetikbranchen. Shea butter bliver primært brugt i hud- og hårprodukter og bruges især til at give fugt, i blandingsprodukter er der meget sjældent mere end en 5-7% shea butter, hvorimod jeg anbefaler dig at bruge den helt rene shea-butter, som er spækket med vitamin a og e. Det menes at shea-butter også kan bremse hudens aldring eller i hvert fald holde den hen. Selv har jeg brugt shea butter som en aktiv del af min morgenrutine i 2 år nu og jeg er meget tilfreds med resultatet.

Shea butter kan købes her

Grønt ler
Grønt ler bliver også kaldet fransk ler, men det stammer nu ikke altid fra Frankrig, det bedste grønne ler stammer faktisk fra Marokko, som også står for mange andre populære naturlige plejeprodukter, som arganolie. Grønt ler kan bruges i både håret og på huden, grønt ler trækker urenheder ud og tilføjer din hud alle de vitaminer og mineraler den har brug for. Du kan også bruge grønt ler som hårkur, tilsæt blot det grønne ler, let opblandet med vand i dit hår og lad det sidde i, i ca. 20 minutter. Skyl herefter leren ud.

Grønt ler kan købes her

Andre produkter du bør se nærmere på kunne være: hvidt ler, jojobaolie og sesamolie.

spacer